X

Verzende naar een vriend

* * * *

Bevestigen

De link op deze pagina is verzonden naar uw vriend.

Ambassadeur Alain Caron

Alain Caron startte zijn leerweg in diverse restaurants in Parijs. Vanaf 1984 ging Alain verder in Nederland. Dat ging al vrij snel goed, want zijn carrière en faam stegen snel. Alain begon in Bistro Chex Francois in Utrecht, maar werkte ook bij Jon Sitermans en Joop Braakhekke in De Kersentuin in Amsterdam en daarna als chef bij restaurant Tante Koosje in Loenen aan de Vecht. Alain werkte samen met Cas Spijkers, Paul Fagel, Toine Hermses en John Halvemaan.

Alain schreef door de jaren heen diverse kookboeken. Zijn laatste exemplaar is 'Mijn Franse keuken', maar hij is ook bekend van TV-programma's zoals Masterchef, Wie kookt er vandaag?, en Binnenstebuiten.

Door zijn kennis van de Franse keuken werd hij een inspirator voor vele chefs. Cuisinart ziet hem als ambassadeur voor de Franse gastronomie. Bij Cuisinart waren we dan ook blij verrast te horen dat Alain zo onder de indruk is van de kwaliteit van de producten en besloot zijn naam aan Cuisinart te verbinden. Hij gebruikt een aantal producten in zijn restaurant, maar vooral ook thuis. "Met meer dan 30 jaar ervaring, en zelf een fervent gebruiker van Cuisinart, is het logisch dat ik mij associeer met de professionaliteit, kwaliteit en de waarden van dit merk. Deze samenwerking maakt het mogelijk voor liefhebbers van eten om te profiteren van de prestaties van de producten, waardoor het makkelijker en aantrekkelijker wordt om te koken".