X

Verzende naar een vriend

* * * *

Bevestigen

De link op deze pagina is verzonden naar uw vriend.

Cuisinart A taste of perfection

Cuisinart A taste of perfection

Het merk

Het design

Ergonomie, eenvoud en elegantie van de apparaten zijn tot in detail uitgedacht en ontworpen door ervaren designers uit Europa en de VS om uw keuken te verfraaien.

Materialen

Geborsteld roestvrij staal en massief aluminium
Chirurgisch staal X12Cr13 (AISI 410) met 13% chroom. Uitgevoerd met een thermische behandeling die een hoge hardheid (HRC 46 tot 52) garandeert. De mesbladen zijn zeer resistent, roestvrij en onvergelijkbaar sterk.

  • ongeëvenaarde levensduur
  • bestand tegen slijtage
  • onderhoudsvriendelijk

Het 18/10 staal (18% chroom en 10% nikkel) van de tanks is van edelmateriaal en wordt, dankzij de combinatie met hogere mechanische eigenschappen (nikkel), in het algemeen gebruikt voor het kookgerei en high-end bestek aangezien het zorgt voor een goede weerstand tegen corrosie (chroom).

De tritan is een ultra-resistent en transparant materiaal afkomstig uit de familie van copolyesters. De kommen van de keukenapparaten zijn gemaakt van tritan en bieden gegarandeerde resistentie op  thermische, mechanische en chemische vlakken (onbreekbare kommen).

Mesbladen

Chirurgisch staal X12Cr13 (AISI 410) met 13% chroom. Uitgevoerd met een thermische behandeling die een hoge hardheid (HRC 46 tot 52) garandeert. De mesbladen zijn zeer resistent, roestvrij en onvergelijkbaar sterk.
De vorm is speciaal ontworpen voor elk gebruik. Messen met micro-tanden voor het gewone snijden, snijden van schijfjes of hakken en de stervormige mesbladen voor het mengen en emulgeren. De mesbladen voor hakken en mixen hebben micro-tanden. De speciaal ontworpen vorm zorgt voor een optimale scherpte.
Mesblad met dubbele functie: Maakt het mogelijk om te malen en vermalen, maar ook om te hakken en emulgeren, zonder het product te beschadigen.Mesblad om te kneden: De vorm van het bovenste en het onderste mes gecombineerd met de hoeking van de bladen, maakt het mogelijk om snel en luchtig te kneden. Dit is een echt kneedmachine.

Mesblad om te blenden: Zeer sterk, ze breken ijs moeiteloos. De complexe stervorm creëert een effectieve draaikolk, waardoor het sneller en nauwkeuriger emulgeert.

De anti-hechting coatings

Organische en exclusieve coatings van PTFE*, garantie zonder PFOA, gepresenteerd met de beste kleefkracht en een lange levensduur.

*PTFE XYLAN :

  • Makkelijk schoon te maken / Vaatwasser- en corrosiebestendig
  • Laagdikte van 30-40 µm
  • 100% intact scheuren-test

De motoren

Multi functionele apparaten: Inductiemotors, wrijvingsloos met elektronische controle en turbofunctie in kneedmodus.
Blenders: Motor beheerst door meerdere mixprogramma's.
Mini-bereiders: Motor met dubbele rotatierichting.

De prestaties

Koken: verspreiding en perfecte verdeling van de warmte dankzij de sterke warmte-overdragende materialen (gegoten aluminium).
Bereiding van eten: Planetaire beweging voor stevige en luchtige bereidingen (garde van de apparaten), draaikolk voor perfecte emulsies (kom van de blenders).