X

Verzende naar een vriend

* * * *

Bevestigen

De link op deze pagina is verzonden naar uw vriend.

Materiaalgebruik

Het design

Ergonomisch, eenvoud en robuustheid hebben de designers van de Cuisinart producten tot in detail uitgedacht en ontworpen, zodat jouw keuken wordt verfraaid met mooie apparatuur op het aanrecht.

Materialen

De apparatuur is gemaakt van 18/10 staal (18% chroom en 10% nikkel). Deze combinatie zorgt vooor de beste weerstand tegen hoge temperaturen en veelvuldig gebruik. De kommen van de keukenapparaten zijn gemaakt van tritan en bieden gegarandeerde resistentie op thermische, mechanische en chemische vlakken (onbreekbare kommen).

Mesbladen

De messen zijn gemaakt van chirurgisch staal X12Cr13 (AISI 410) met 13% chroom. Uitgevoerd met een thermische behandeling die een hoge hardheid (HRC 46 tot 52) garandeert. De mesbladen zijn zeer resistent, roestvrij en onvergelijkbaar sterk.
De vorm is speciaal ontworpen voor elk gebruik. Messen met micro-tanden voor het gewone snijden, snijden van schijfjes of hakken. De stervormige mesbladen voor het mengen en emulgeren. De mesbladen voor hakken en mixen hebben micro-tanden. Deze speciaal ontworpen vorm zorgt voor een optimale scherpte.

De anti-hechting coatings

Organische en exclusieve coatings van PTFE*, garantie zonder PFOA, gepresenteerd met de beste kleefkracht en een lange levensduur.
*PTFE XYLAN :

  • Makkelijk schoon te maken / Vaatwasser- en corrosiebestendig
  • Laagdikte van 30-40 µm
  • 100% intact scheuren-test

De motoren

Multi functionele apparaten: inductiemotoren; wrijvingsloos met elektronische controle en turbofunctie in kneedmodus
Blenders: motor beheerst door meerdere mixprogramma's
Mini-bereiders: motor met dubbele rotatierichting.