X

Verzende naar een vriend

* * * *

Bevestigen

De link op deze pagina is verzonden naar uw vriend.

Ons verhaal

1970

Terugkomend van een reis naar Frankrijk, waarin hij in het bijzonder genoot van de culinaire tradities, ontwerpt de Amerikaanse ingenieur Carl Sontheimer een keukenapparaat.
Zijn idee? Het toegankelijk maken van de kunst van het koken voor iedereen. De producten van Cuisinart hebben de beste technologieën en kun je terugvinden in de keuken van de echte kookliefhebbers, hobby-koks en horeca professionals.

1989

Cuisinart wordt door Conair Group gekocht en het merk ontwikkelt zich rondom haar kernwaarden: Technologie, innovatieve concepten, exclusieve designs, robuuste en duurzame materialen.

2000

Cuisinart pakt in de Verenigde Staten de leiderspositie in de wereld van de culinairee keukenapparten. Nieuwe productcategorieën worden geïntroduceerd: blenders, koffiezetapparaten, broodroosters, waterkokers, etc. Cuisinart onderscheidt zich zelfs in de non-elektrische producten en presenteert daarmee een volledig aanbod voor gegarandeerd resultaat en succes in de keuken.

2003

Cuisinart gaat terug naar Frankrijk, het land wat de inspiratie bood voor de oprichting. Het merk wordt wereldwijd gesponsord door een legendarische chef, een echte ambassadeur van de gastronomische Franse keuken: Paul Bocuse.

2003-2013

Cuisinart groeit in Europa en in gespecialiseerde netwerken met haar exclusieve producten: de Griddlers / grills, een exclusieve uitvinding van Cuisinart, door zijn multifunctionele kookplaten.

2015

Chefkok Alain Caron verbindt zich in Nederland als ambassadeur aan het merk Cuisinart.