X

Verzende naar een vriend

* * * *

Bevestigen

De link op deze pagina is verzonden naar uw vriend.

Vind uw recept

Bereid met…

Côte de boeuf xxl

Op de tafel

  • 2 kg ribstuk van het rund
  • 2 el zeezout
  • 10 ml witte rum
  • 1 el gehakte verse tijm
  • 1 el gemalen szechuanpeper
  • 1 el gemalen laurierblad

Hoe bereiden?


Meng alle ingrediënten van het recept en wrijf het ribstuk in met het rumkruidenmengsel.

Open de grill en verwarm de grillplaten van de Griddler tot 230 °C.

Eet je het vlees graag rood? Bak het ribstuk dan ongeveer 7 minuten per kant.

Liever medium? Voeg er dan 2 minuten per kant aan toe.

Geef je de voorkeur aan doorbakken, dan grill je het vlees nog eens 3 extra minuten per kant.

Suggesties

Lekker met bearnaisesaus en frietjes. Of kies voor een gezonde variant en eet er een frisse salade bij.