X

Verzende naar een vriend

* * * *

Bevestigen

De link op deze pagina is verzonden naar uw vriend.

Vind uw recept

Bereid met…

Griddler burger

Op de tafel

  • 6 hamburgerbroodjes
  • 6 hamburgers (ca. 130 gr per stuk)
  • 12 plakjes bacon
  • 60 gr gesmolten boter
  • 6 plakjes cheddar kaas
  • 6 el BBQ-saus
  • 80 gr ijsbergsla
  • 100 gr augurken in plakjes gesneden
  • zout en peper

Hoe bereiden?


Leg de grillplaten op de Cuisinart Griddler Pro en verwarm ze voor. Leg de plakjes bacon op de plaat, sluit de grill en bak de bacon knapperig in ongeveer 3 minuten.

Snijd de hamburgerbroodjes doormidden en smeer er wat gesmolten boter op. Leg

de broodjes 30 seconden op de grill.

Daarna zijn de hamburgers aan de beurt. Bak ze circa 4 minuten onder de gesloten

grill. Tip: met de boosterknop geef je de burgers een mooi grillpatroon.

Zet de Griddler Pro nu op de salamanderstand (hierbij zit er één grillplaat boven en

één grillplaat beneden, zonder de grill te sluiten). Leg de cheddar kaas op de

hamburgers en laat de kaas smelten onder de warme bovengrill.

Zo bouw je de hamburgerbroodjes op: smeer 1 eetlepel BBQ-saus uit op elk broodje, strooi wat knapperige ijsbergsla en augurkjes erop. Leg daar de hamburger met de gesmolten kaas bovenop en eindig met de gebakken bacon.

Eet smakelijk!

Suggesties

Lekker met zelfgebakken frietjes van zoete aardappel.