X

Verzende naar een vriend

* * * *

Bevestigen

De link op deze pagina is verzonden naar uw vriend.

Vind uw recept

Bereid met…

Soortgelijke recepten

Kabeljauw met gestoomde venkel

Op de tafel

  • 6 kabeljauwfilets van 150 gr
  • 3 gepelde venkelknollen
  • 1 geschilde wortel
  • 2 preien
  • 20 cl witte wijn
  • 1 liter water
  • 1 tl korianderpoeder
  • 1 tl gehakte dille
  • Geraspte schil van 1 citroen
  • Geraspte schil van 1 limoen
  • Geraspte schil van 1 sinaasappel
  • 1 el gemalen roze peper
  • Zout en peper
  • Bakpapier

Hoe bereiden?


Was en snijd de venkel, wortel en prei.

Doe de witte wijn, het water, de koriander en dille in de bak van de Slowcooker. Doe de gesneden groenten erbij en breng op smaak met peper en zout. Leg het deksel erop.

Snijd 6 vierkanten uit het bakpapier. Leg op elk vel bakpapier een moot vis en leg ze op het stoomrooster. Bestrooi de kabeljauwfilets met de rasp van de citrusvruchten en de roze peper.

Zet de Slowcooker op de kookstand.

Als het visgerecht klaar is, sprenkel er dan nog wat olijfolie overheen.