X

Verzende naar een vriend

* * * *

Bevestigen

De link op deze pagina is verzonden naar uw vriend.

Vind uw recept

Bereid met…

<
>

Tosti met groenten en buffelmozzarella

Op de tafel

  • • 12 grote sneetjes boerenbrood
  • • 1 rode paprika
  • • 1 courgette
  • • 1 aubergine
  • • 2 knoflook
  • • 10 cl olijfolie
  • • 1 bolletje mozzarella
  • • 3 eetlepels gehakte basilicum
  • • 3 eetlepels pijnboompitten
  • • Zout en peper

Hoe bereiden?


Snijd de mozzarella in blokjes en laat ze uitlekker op keukenpapier. Was de groenten en begin met het snijden van de paprika in stukjes. Schil de aubergine en courgette en snijd ze daarna in blokjes. Bak de aubergine en courgette en voeg de knoflook en pijnboompitten toe. Breng zout en peper aan op smaak en zeef het mengsel om overtollig vocht te verwijderen. Zet het daarna apart om af te koelen.

Snij het brood en meng de groenten, basilicum en mozzarella. Bedek 3 kantjes brood met het groenten mengsel en leg een leeg broodje als deksel erop. Verwarm de eenheid op “hoge” stand. Leg de sandwiches in het apparaat en sluit de kap. Laat de sandwiches ongeveer 7 minuten erin liggen tot ze goudbruin gekleurd zijn en daarna smullen maar!

Suggesties

Lekker voor erbij: salade van rucola met parmezaanse kaas en balsamico-azijn.