X

Verzende naar een vriend

* * * *

Bevestigen

De link op deze pagina is verzonden naar uw vriend.

Onze recepten

Vind uw recept

Bereid met…

Rösti met bospaddenstoelen

Op de tafel

  • 400 gr verse paddenstoelen (zoals eekhoorntjesbrood, cantharellen, champignons)
  • 2 sjalotten, gesnipperd
  • 2 cl olijfolie
  • 800 gr aardappelen
  • 2 eieren
  • 3 el bloem
  • 50 gr Parmezaanse kaas, geraspt
  • ½ bosje peterselie, fijngehakt
  • 50 gr gesmolten boter
  • Zout en peper

Hoe bereiden?


Borstel de champignons en andere paddenstoelen schoon en snijd ze in plakjes. Doe een scheut olijfolie in een pan, fruit de sjalotten en bak de champignons. Doe het champignonmengsel in een bord en zet het even apart.

Schil, was en rasp de aardappelen. Doe de aardappelen, eieren, bloem, Parmezaanse kaas en peterselie in een kom. Meng het rustig door elkaar. Voeg de champignons en gesmolten boter toe en breng het aardappelmengsel op smaak met peper en zout.

Leg een plancha-plaat en een grillplaat op de Griddler Pro en verwarm ze voor.

Verdeel wat rondjes van het aardappelmengsel over de bakplaten. Bak de röstirondjes met bospaddenstoelen ongeveer 5 minuten aan elke kant.

Suggesties

Lekker met een witlofsalade en dressing van hazelnootolie.