X

Verzende naar een vriend

* * * *

Bevestigen

De link op deze pagina is verzonden naar uw vriend.


De kunst van het koken is in de praktijk ook afhankelijk van een aantal kleine dingen. Nauwkeurige handelingen kunnen worden uitgevoerd met eenvoudige hulpmiddelen. Het is niet onbelangrijk, aangezien een succesvol gerecht veel werk en tijd kost. Verplichte stappen, die makkelijk lijken, kunnen veel lastiger zijn zonder de juiste gebruiksvoorwerpen.

Wie is een betere expert dan de -al meer dan 10 jaar- ambassadeur van Cuisinart, Paul Bocuse, om bij te dragen aan de ontwikkeling van deze eenvoudige, maar noodzakelijke instrumenten in het dagelijkse leven?

Een ergonomisch en non-slip handvat zorgt ervoor dat het werk met precisie en zonder vermoeidheid kan worden uitgevoerd, zelfs wanneer de hoeveelheid werk aanzienlijk is. Roestvrije stale verbindingen tussen het handvat en het gereedschap zorgen ervoor dat de duurzaamheid, flexibiliteit en robuustheid van het gereedschap gegaradeert blijft in de tijd. Afhankelijk van de aard en materiaal van het gereedschap kan de structuur van de ingrediënten verwerkt worden of veranderen. Het voedsel wordt verwerkt door gereedschap met hoge nylon resistentie, wat garanderend wordt door de anti-klevende coatings op de potten en pannen. Maar als er gehakt, fijngemalen of gemengd moet worden belooft het roestvrije staal van het gereedschap hoge kwaliteit met een maximale levensduur.

De basis, wat?! Sinds de missie van Cuisinart is de culinaire kunst toegankelijk geworden voor iedereen. Niets wordt nog aan het toeval over gelaten om iets moois op tafel te zetten.

De producten bij dit thema

<
>