X

Verzende naar een vriend

* * * *

Bevestigen

De link op deze pagina is verzonden naar uw vriend.


De benodigde taken voor de bereiding van voedsel is een inventarisatie van de culinaire techniek van de chefs: mengen, roeren, opnemen, klutsen, kneden, emulgeren, pureren, mixen tot sap of saus, raspen, snijden, mixen, verbrijzelen, fijnstampen, wegen, knippen...

Cuisinart maakt het natuurlijk makkerlijker, maar is vooral sterk in de verankering van de professionaliteit dankzij haar kernwaarden en de -inmiddels- al meer dan 45 jaar ervaring. Alles bij Cuisinart is in dienst van de culinaire kunst: De technologie en innovatieve concepten, edele- en robuuste materialen... Het doel is om de handelingen van professionele chefs na te bootsen met behulp van de, in ieders keuken geplaatste, apparaten.

Inductiemotors en elektronische mechanismes zorgen voor een aangepaste snelheid, of een aanpassing in de motor waardoor het makkelijker hakken en te malen is zonder het mes te verbuigen of beschadigen. De dikke tritan-kommen bieden volledige foolproof-weerstand en hebben waterdichte bodems die een maximale capaciteit bieden. Het blokmes-systeem zorgt ervoor dat de messen op de bodum van de bol blijven om het hak- en maalproces zonder risico's te laten verlopen. De chirurgisch stalen messen X20Cr13 met 13% chroom garanderen een probleemloos snijproces. De enkele schijf hakt in 16 diktes. De stervormige messen garanderen een efficiënte draaikolk en perfecte emulsie. De planetaire beweging van de gardes zorgen voor ferme en luchtige bereidingen. De voorbeelden zijn eindeloos.

De technische argumenten zijn talrijk, gezien een professionele chef eigenlijk in de eerste plaats zelf een technicus op zijn gebied. Voor de gebruiker van de culinaire Cuisinart apparaten is een ding een gegeven zekerheid: Het resultaat zal waardig zijn aan dat van een professional, en het is makkelijk te verkrijgen. Cuisinart biedt haar service en de rest.

De producten bij dit thema

<
>

De recepten bij dit thema