X

Verzende naar een vriend

* * * *

Bevestigen

De link op deze pagina is verzonden naar uw vriend.


Het Easy Good Food is een nieuwe manier van dagelijks koken. Een "Easy" manier: Simpel, snel en praktisch. De "Good" recepten: Lekker, gezond en evenwichtig. Geïnspireerd door het straat-koken, oftwel street "Food". Werkelijk een kookkunst, het Easy Good Food met verschillende elektronische kookapparaten zet de spotlight op het culinaire resultaat.

Het Griddlering is een exclusieve manier van koken bij Cuisinart. De collectie van Griddlers, geïnspireerd door de Amerikaanse griddle multifunctionele kookplaten, is onmisbaar en essentieel voor elke professionele keuken in de Verenigde Staten. Elke Cuisinart Griddler belooft met zijn originele gerechten en trendy recepten veel diner plezier en maaltijd verrassingen; of gewoon onvergetelijke culinaire momenten.

Maar gebruiksvriendelijkheid wil niet altijd eenheid zeggen: Gasten hebben namelijk verschillende smaken en verlangens. Met een Griddler van Cuisinart deelt men een voor iedereen leuke maaltijd: Er worden verschillende mogelijkheden gecombineerd voor de liefhebber van streetfood: Barbecue, bakken, grillen, panini's, wafel's, tosti's...

"De consument reist en geniet van de wereldwijde kookkunsten. Zij weet dat Streetfood verschillende vormen aanneemt. Het is geen niewigheid, maar op zoek naar makkelijke en bereikbare genoegens kan je dankzij Cuisinart ook een verse soep in minder dan 30 minuten maken met behulp van de warme Blender, of laat een traditioneel recept voor uren sudderen volgens de kunst van het recept, maar zonder beperkingen, in de Multicooker. Ook dit is Easy Good Food"

De producten bij dit thema

<
>

De recepten bij dit thema