X

Verzende naar een vriend

* * * *

Bevestigen

De link op deze pagina is verzonden naar uw vriend.


Een evenwichtig ontbijt is de sleutel tot een geslaagde dag. Gesterkt met dit idee, neemt Cuisinart het ten harte om van het ontbijt een buitengewoon moment te maken. Zoals altijd bij Cuisinart is het design gecombineerd met technologie.

Strakke lijnen, modern of klassiek, gesculptuurd in de fijnste staal en de beste aluminiums, vormt het een moment van schoonheid. Binnenin zorgt de technologie ervoor dat de klus wordt uitgevoerd tot perfectie, omdat een perfect ontbijt de garantie is voor een goede dag. De eenzijdige broodroosters zorgen ervoor dat het brood perfect wordt geroosterd. De gemotoriseerde broodroosters zorgen voor perfecte broodjes die automatisch, zachtjes en vooral in stilte, op en neer rijzen.

Het aftellen is ook zichtbaar zodat uw tijd in de ochtend niet verspild wordt met het wachten tot het water kookt. De waterkokers hebben 6 vooraf ingestelde temperaturen, omdat elke thee wordt toegediend bij een bepaalde temperatuur die niet altijd hoeft te koken. De filter van de koffiemolen behoudt de aroma's tot het laatste moment. Koffiezetapparaten hebben verschillende temperaturen om de koffie warm te houden. De koffiemolens zijn conische molens die 18 verschillende instellingen hebben voor de perfecte espresso of mokka. Juicers met Turbo-pulp effect. Eierkokers die alle kookmanieren toestaan.

Voor Cuisinart, zijn alle smaken niet alleen maar toegestaan. Ze worden zelfs aangemoedigd. Want iedereen heeft het recht om buitengewoon te ontbijten!

De producten bij dit thema

<
>