Ingrediënten:

  • 4 grote eieren
  • 2 middelgrote rijpe bananen
  • ¼ tl bakpoeder
  • 80g haver
  • Boter voor het invetten van de bakplaten

Serveer met

  • Een handje vol blauwe bessen
  • Ahornsiroop

Bereidingswijze:

  1. Verdeel de banaan in een bakje met hoge zijkanten. Voeg de overige ingrediënten toe.
  2. Verdeel de banaan in een bakje met hoge zijkanten. Voeg de overige ingrediënten toe.
  3. Bevestig het hakmes aan de staafmixer en mix op gemiddelde snelheid tot alles goed gecombineerd en glad is. Laat het beslag een minuut of twee rusten.
  4. Bevestig de bakplaten aan de Griddle & Grill. Selecteer bakplaat en verwarm voor tot 180°C, in de volledig open stand. Vet de bakplaten in met wat boter.
  5. Laat 2 eetlepels (30 ml) beslag voor elke pannenkoek op de bakplaten vallen.
  6. Bak de pannenkoeken ongeveer 5 minuten totdat de randen beginnen te lijken alsof ze uitharden.
  7. Draai de pannenkoeken voorzichtig om en bak nog 2 minuten of tot ze goudbruin gekleurd zijn.
  8. Kook in porties en houd de klaargemaakte pannenkoeken warm in de oven. Serveer met bosbessen en ahornsiroop