#BLIJFTHUIS MET CUISINART

Belangrijke informatie over Covid-19.

LEVERING
Online bestellingen worden tot aan de drempel van je woning thuisbezorgd. Op deze manier kun jij je bestellingen online blijven plaatsen. Vanwege de situatie moesten we echter het werk van onze logistieke teams reorganiseren om hun gezondheid en veiligheid te waarborgen. De teams werken nu in kleinere aantallen en de voorbereiding van je bestelling kan daarom meer tijd in beslag nemen dan normaal.

We willen hen bedanken voor hun inzet en hun betrokkenheid, zodat we onze activiteiten kunnen voortzetten.

Daarnaast kunnen de huidige transportvoorwaarden wegens Covid-19 ook uitzonderlijk de levertijden verlengen.

We vragen je daarom vriendelijk en geduldig te zijn in dit opzicht.

GRATIS VERZENDING VANAF €25
De verzendkosten voor leveringen in Nederland blijven ongewijzigd. Dit betekent: gratis verzending vanaf €25,-.

VOORBEREIDING BESTELLINGEN
Jouw bestellingen worden voorbereid met strikte inachtneming van de hygiënevoorschriften om jou en onze logistieke teams te beschermen.

GRATIS RETOUR
Retourzendingen voor online bestellingen blijven gratis indien je gebruikmaakt van een PostNL-locatie, anders zijn de kosten voor eigen rekening. Stuur binnen 30 dagen je artikel retour.

ONZE KLANTENSERVICE
Onze klantenservice blijft bereikbaar per e-mail via het contactformulier en telefonisch op 030-221 96 30. Gezien de situatie kan de wachttijd echter worden verlengd. Daarom raden wij je aan om het contactformulier te gebruiken. We vragen je daarom nogmaals om geduldig en vriendelijk te zijn.